Persnieuws

 

U2 in Kotten?.
Far away, so close.......... de kans om het gevoel van de laatste concerten van U2 te herbeleven is dichterbij dan je denkt. De chemie,de beleving en de herkenning zul je ook ervaren als je deel uitmaakt van de U2 NIGHT op zat. 20 oktober in feestgebouw Wilhelmina te Kotten. (gem.Winterswijk) Kosten noch moeite worden gespaard om de ultieme U2 NIGHT te realiseren.
Er zal zijn een van de betere U2-coverbands genaamd JOE 2,goed licht en geluid van Tsjoek,een Dj met U2 in z'n hart(Friso Trip) en een prachtig Wilhelmina Gebouw waar dat allemaal prachtig tot z'n recht kan komen. JOE 2, de nederlandse U2 tribute band is ontstaan in 2001 nadat op internet een advertentie wed geplaatst om een U2 tribute band op te richten. Al snel werd in Eindhoven flink gerepeteerd door 4 muzikanten en de naam JOE 2 werd bedacht.De gezamelijke liefde voor de muziek van U2 vormt de rode draad in het geheel en dat stralen ze ook uit.. Hierdoor is JOE 2 niet allen een sound-a-like maar ook een look-a-like tribute band. Vele optredens volgden sindsdien.
Op www.joe2.nl staan behalve fotos en info ook liveopnamen om een indruk te krijgen. De bedoeling is om van de U2-night een jaarlijks evenement te maken welks een begrip in Winterswijk en omstreken wordt. Het Oer-idee is swingen op,luisteren naar, en bierdrinken met U2- liefhebbers. Naast de band verzorgt TSJOEK de rest van de muziek,Ongeveer 1 op de 2 songs is van U2 afgewisseld met aanverwante muziek,en of covers,gedacht wordt aan muziek van o.a. Coldplay,Keane,Muse,Waterboys,Kane of nog beter.
Een videobeamer op een groot doek gaat het geheel ondersteunen en met de nieuwe geluidsinstallatie van Tsjoek wordt concertkwaliteit benaderd. De zaal wordt getransformeerd tot "THE JOSHUA TREE "arena wat het thema is van deze U2-Night..

Als opwarmertje wordt begonnen van 20.30uur tot 22.00 uur met de laatste U2 DVD POPMART Live in Mexico op het grote scherm.Van 22.00uur tot 22.30 zijn het de naaldenkrakers van Tsjoek met Something Else. Van 22.30- 23.15 uur speelt Joe 2. Wederom Tsjoek van 23.15-24.00 uur . Hierna de 2e set van JOE 2 tot 01.00 uur.
Daarna leegzweten met Tsjoek of JOE2 ?

Kaarten aan de kassa 10 euro,reserveren kan via www.u2night.nl